Archiv novinek

Přihlášení

Registrujte se

Milí příznivci umění,

zveme vás na slavnostní předání cen výhercům letošního 10. ročníku virtuální galerie Face2Art, které se uskuteční v sobotu 11. prosince v Praze na HAMU na Malostranském náměstí v sále č. 1034!

Program začne ve 14:15 autorskými prezentacemi děl, následovat bude literární workshop s Danielou Fischerovou, patronkou kategorie Povídka. Samotné předání cen vítězům vypukne v 16 hodin. Pokud budete chtít prezentovat své dílo (báseň, povídku, píseň, skladbu, choreografii), napište nám na info@face2art.cz. Těšit se můžete i na výstavu fotografií letošních finalistů kategorie Fotografie. 

Na slavnostním vyhlášení budete mít nejen možnost setkat se s některými patrony jednotlivých uměleckých kategorií, ale i mezi sebou navzájem. Vítáni jsou mladí tvůrci i všichni ostatní, kteří se Face2Artu aktivně neúčastnili. Pro všechny aktivní účastníky projektu Face2Art jsou kromě cen připraveny upomínkové předměty, takže nikdo neodejde s prázdnou!

Pokud se rozhodnete zúčastnit slavnostního vyhlášení desátého ročníku Face2Art, vyplňte prosím tuto on-line přihláškuhttps://bit.ly/Přihláška_Vyhlášení_Face2Art2021

To je důležité zejména proto, abychom mohli připravit ocenění pro všechny přítomné laureáty a další držitele cen. V případě nepřihlášení budou ceny dodatečně zaslány. Přihláška k účasti na vyhlášení Face2Art je závazná, proto nás, prosím, ihned informujte o jakýchkoli změnách týkajících se vaší účasti nebo případné neúčasti zasláním e-mailu na info@hudebnimladez.cz.

Těšíme se na setkání s vámi!

ČASOVÝ HARMONOGRAM

13:45 – 14:15         Prezence účastníků autorského čtení
14:15 – 14:45         Autorské čtení a prezentace dalších krátkých autorských uměleckých děl  
14:30 – 14:45         Prezence účastníků workshopu
14:45 – 15:30         Literární workshop vedený Danielou Fischerovou 
15:30 – 16:00         Prezence nově příchozích účastníků 
16:00 – 17:00         Slavnostní vyhlášení Face2Art 2021

Face2Art - OBRAŤ SVOU TVÁŘ K UMĚNÍ!