Povidka - dila

Přihlášení

Registrujte se

Autorka: Zuzana Osobová

Dobrý den všem!

Obracím se na Vás s pro mě zásadní otázkou - jestli náhodou nevíte o nějaké volné princezně. Nejsem vybíravý, ale rád bych tímto procesem prošel bez stresů.

Ta princezna by měla být hodná, milá, dobře vzdělaná, ale ne pyšná. Musím být obezřetný. Když je někdo chytrý, tak to neznamená, že bude i příjemný. Mnoho chytrých lidí, které znám, je přesvědčeno o své nadřazenosti. Že jsou nejlepší. Že vše ví lépe než ostatní. Že se narodili plni geniálních nápadů a jsou kandidáty na ředitele zeměkoule. Tak takovou princeznu opravdu nehledám.

Na vzhledu mi moc nezáleží. Samozřejmě, neměla by být ošklivka, ale hádám, že tohle si princezny hlídají. Co se týče jejího fyzična, tak opravdu nechci žádné párátko, to si raději zajdu do lesa a nějaké si vyrobím. Nejlepší by bylo, kdyby to byla princezna „krev a mlíko“. Ty doslova žeru. Navíc, takové princezny mají i výraznější a lahodnější hlas.

Co se týká rasy.... Nejsem nějaký zpátečník, ale...... Zamyslete se. U našich klasických českých princezen každý hned ví, na čem je. Máloco ho překvapí a určitě najde nějaký návod na youtube, kdyby se mu náhodou nedařilo princeznu zpracovat dle svých představ. Ale zase... české princezny jsou takové trošku nudné. Neberte mě špatně, ale jak jsem už říkal, málokdy vás překvapí. Na to jsou odbornice princezny z Afriky a z Asie. Tam si musíte dávat pozor.

Jednou z podmínek dohody je průkaz totožnosti princezny. A pokud nebude ze země EU, tak i cestovní doklady. Já osobně mám po krk falešných princezen, které si na princezny jen hrají. Ano, některé jsou výtečné a dokonce by si zasloužily být opravdovými princeznami, ale většina z nich je taková...... eh, no prostě mi nerozumí. Jistě chápete toto opatření, je to prostě proto, abych nekupoval princeznu v pytli. A nic na mě nezkoušejte, já falešné doklady poznám! 

Navíc je dobré mít ty doklady, kdyby se do mě náhodou pustily úřady, nebo nějací bioextrémisté, co u všeho vyžadují modrou krev a rodokmen 5 generací zpátky. Určitě to znáte. Princeznu jedině od chovatelů a s listy, žádné farmy a jestli jen zapřemýšlíš o množírně, tak tě zaživa stáhnou.

No a také je důležité, aby ta princezna chápala, že kvůli mně bude muset radikálně změnit své plány do budoucna.

Pokud tedy máte nějakou takovou princeznu a nevíte si rady s její budoucností, můžete se mi ozvat. Cena dohodou.

Děkuji. Drak.