Archiv novinek

Přihlášení

Registrujte se

Milí přátelé umění,

dnes, 1. dubna 2021, odstartoval jubilejní 10. ročník virtuální galerie Face2Art!

Se svými uměleckými díly se můžete zúčastnit hned 7 soutěžních kategorií - báseň, povídka, choreografie, píseň, hudební skladba, fotografie a krátký film.

Ta nám zasílejte na adresu info@face2art.cz do 15. listopadu 2021 a to ve třech obdobích. Jednotlivé uzávěrky jsou 15. července, 15. září a 15. listopadu. Dalším důležitým termínem pro letošní rok je sobota 11. prosince 2021, kdy se v Praze uskuteční slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen oceněným autorkám a autorům. Vyhlášení je příležitostí setkat se s některými patrony soutěžních kategorií a hlavně mezi sebou navzájem!

I letos budete mít vy a vaši známí možnost hlasovat v divácké soutěži! Proto neotálejte, čím dříve se vaše dílo objeví ve virtuální galerii, tím větší má šanci zaujmout a nasbírat hlasy diváků. :-)

Chtěli byste si vyzkoušet něco nového a nevíte, jak na to? Rádi byste načerpali inspiraci v prostředí plném podobně založených vrstevníků a zajímavých hostů? Přijeďte na nějakou z akcí Hudební mládeže! Jejich přehled najdete na www.hudebnimladez.cz.

Díla z předchozích ročníků jsou k prohlédnutí v Archivu.

Těšíme se na vaše díla a na setkání během workshopů a akcí Hudební mládeže v roce 2021!
 
Face2Art - OBRAŤ SVOU TVÁŘ K UMĚNÍ!